Rabattkoder

Med appen ‘Rabattkoder’ kan du tilby klientene dine rabatter på tjenester og arrangementer, enten ved å legge inn rabattene manuelt eller ved å la klienten bruke en rabattkode når de booker en avtale online. På den måten kan du opprette dine helt egne kampanjer med rabattkoder til spesifikke tjenetser og ararngementer. Appen kan aktiveres i Apps-menyen.

Hvordan opprette en ny rabattkode

For å opprette en ny rabattkode, gå til ‘Innstillinger’ i den øvre menylinjen og velg ‘Rabattkoder’. Klikk deretter på + Opprett ny rabattkode. Her finner du alle tilgjengelige alternativer for din nye rabattkode:

Hvordan opprette rabattkode
  • Start med å angi et navn for rabattkoden under Kode. Vi anbefaler at du holder det simpelt (men ikke for simpelt hvis rabatten er eksklusiv) for å unngå at klientene dine bruker feil kode.
  • Velg mellom å gi et fast beløp i rabatt eller prosentrabatt. Angi deretter verdien på rabattkoden.
  • Dersom du ønsker, kan du velge en utløpsdato for rabattkoden. Det kan for eksempel være nyttig hvis rabatten er en del av en større kampanje. Du kan også sette en begrensning for antall ganger rabattkoden kan brukes.
  • Du kan sette inn begrensninger for rabattkodene. Du kan begrense hvor mange ganger den generelt skal brukes og hvor mange ganger en klient skal kunne bruke den.
  • Velg deretter hvilke kalendere, tjenester, arrangementer og klippekort rabatten skal være tilgjengelig for.

Til slutt trykker du på Opprett for å lagre innstillingene dine. Heretter finner du rabattkoden under ‘Innstillinger’ –> ‘Rabattkoder’. Så lenge koden er aktiv vil klientene dine kunne bruke koden når de booker en ny avtale online. For å deaktivere en rabattkode, gå inn på den spesifikke rabattkoden og trykk på ‘Rediger rabattkode’. Her vil du ha mulighet til å gjøre koden inaktiv.

Hvordan legge til en rabattkode manuelt

Kanskje du vil legge til en rabattkode for en bestemt klient og avtale? Det kan du enkelt gjøre ved å trykke på avtalen i kalenderen din og deretter på ‘Legg til rabattkode’:

Legg til rabattkode manuelt

Du vil da kunne velge mellom alle aktive rabattkoder som du har opprettet. Når avtalen senere blir fakturert, trekkes rabatten automatisk fra.

Se nøkkeltall for rabattkodene dine

Hvis du klikker på en eksisterende rabattkode under ‘Innstillinger‘ –> ‘Rabattkoder‘, finner du noen viktige tall for den spesifikke koden. Informasjonen viser antall ganger koden er brukt, hvem som har brukt den, hvilken booking det gjelder, og det totale beløpet som er rabattert:

Oversikt over rabattkode