Sett inn din Online Booking portal på din hjemmeside

Du har muligheten til å integrere din online booking på hjemmesiden din. Dette kan gjøres på tre forskjellige måter:

1. Oppsett av bookingportal som direkte link på hjemmesiden
  2. Oppsett av bookingportal som pop-up på hjemmesiden
  3. Oppsett av bookingportal som element på hjemmesiden

Alle disse alternativene vil bli forklart i den følgende guiden og tilhørende video. For å gjøre det enkelt, vil vi bruke WordPress som et eksempel i videoveiledningene, men de samme prinsippene gjelder for alle nettstedverktøy.

Slik setter du inn en link på nettstedet eller plattformen din

Dette alternativet fungerer spesielt godt hvis du bruker Facebook eller Instagram som din viktigste forretningsplattform. Linken kan deretter enkelt legges ved beskrivelsen din, noe som gjør det enkelt for nye og eksisterende klienter å booke en time hos deg.

For å sette inn linken, begynn med å gå til ‘Innstillinger’ i menylinjen øverst og velg ‘Online Booking’. Klikk deretter på Sett inn Online Booking på din nettside:

Integrer din online booking på en nettside eller plattform

Under kategorien ‘Link direkte til din Online Booking portal fra din hjemmeside’ finner du URL-en for din Online Booking.

Link til online Booking

URL-en vil se slik ut: https://system.easypractice.net/book/navnet-på-praksisen-din. URL-en kan deretter kopieres og limes inn på hjemmesiden din eller sosiale medier. Når klientene dine klikker på linken, blir de automatisk ført til din Online Booking i en ny fane.

Slik setter du inn en pop-up på hjemmesiden din

Slik setter du inn din Online Booking som et element på hjemmesiden din