Online betalinger (EasyPay)

Med vår egen betalingsløsning EasyPay, kan kundene dine enkelt og trygt kjøpe tjenestene dine online. Appen lar klientene dine betale for sine tjenester direkte gjennom din Online Booking. Det er opp til deg å velge om beløpet skal reserveres på klientens betalingskort først etter behandlingen, eller om tjenesten skal betales umiddelbart. En kvittering vil da automatisk bli sendt til klienten.

Kostnaden for online transaksjoner er alltid den samme: 1,9% + NOK 1,70 per transaksjon.

På denne siden går vi kjapt igjennom funksjonen EasyPay. Følgende undersider viser deg hvordan du:

• Aktiverer online betalinger for visse tjenester.
  • Refunderer online betalinger.
  • Tilbyr klientene dine mulighet for nedbetaling.

EasyPay-siden:

For å aktivere online betalinger, gå til appsmenyen og aktiver appen ‘EasyPay‘. Et nytt menyelement for EasyPay vil da være synlig i den øvre menylinjen. Her kan du:

• Se alle online betalinger.
  • Refundere spesifikke betalinger.
  • Se nøkkeltall for EasyPay. Dette inkluderer beløpet som enda ikke er overført til kontoen din, det totale beløpet for betalinger gjennom EasyPay og antall reserverte betalinger.
Statistikk EasyPay

For å finne mer spesifikk informasjon om visse betalinger kan du bruke søkeverktøyet til venstre:

Se pågående betalinger via EasyPay

Eksporter EasyPay-transaksjoner

For å laste ned informasjon om dine online betalinger, gå til ‘Innstillinger‘ –> ‘Import / Eksport‘ og benytt deg av eksportfunksjonen på høyre side. Velg deretter EasyPay fra rullegardinmenyen og trykk på knappen ‘Eksporter‘.

Eksporter EasyPay-transaksjoner med eksportfunksjonen

Kort tid etter vil CSV-filen med informasjon om dine EasyPay-transaksjoner være klar for nedlastning 24 timer fra selve eksporteringen.

Viktig! Dersom du har en norsk bruker må også din bank være norsk for at du skal kunne motta betalinger over EasyPay. Dette hindrer deg likevel ikke i å motta utenlandske innbetalinger over EasyPay!