Facebook innlogging

Facebook innlogging gjør at dine kunder raskt og enkelt skal kunne bestille en ny avtale gjennom ditt bookingsystem! Med EasyPractice’s Facebook-integrasjon kan kundene dine velge å logge inn med bare ett klikk ved hjelp av Facebook-kontoen sin, eller om de foretrekker det, å logge inn med brukernavn og passord gjennom klientinnloggingen som de vanligvis gjør.

Med Facebook-appen kan klientene dine sikkert og praktisk logge seg på ditt online bookingsystem uten å trenge to-faktor autentisering. Kundene dine gir bare informasjon om e-postadressen deres og valgfritt profilbilde til EasyPractice. Enda bedre, Facebook mottar ingen informasjon om kundene!

Aktiver EasyPractice’s Facebook-integrasjon

Facebook app aktivering

Du finner Facebook-integrasjonen i vår app-bibliotek. For å aktivere Facebook-appen, må du først ha aktivert klientinnlogging, som du kan gjøre under Innstillinger > Online Booking > Klientinnlogging. Deretter er du velkommen til å aktivere Facebook-integrasjonen!

Hvordan ser det ut i ditt online bookingsystem nå?

Kundene dine vil kunne bruke Facebook innlogging i ditt online bookingsystem når de skal avtale en avtale. Videre kan de melde seg på et arrangement, eller bare se og administrere bestillingene sine. Nedenfor vises hvordan det ser ut i din klientinnlogging. Deretter kan klienten din velge å logge inn med telefonnummer eller Facebook. Så smidig!

Innloggingsside på Online Booking med Facebook

Sikkerhet med Facebook App og innlogging

Sikkerhet og personvern er våre høyeste prioriteringer. Videre tillater integrasjonen EasyPractice å hente kundenes e-postadresser og profilbilder. Imidlertid er det viktig å forstå at vi hos EasyPractice ikke overfører noen informasjon om kundene dine til Facebook. Vi verdsetter ditt og dine kunders personvern og sikrer at all personlig informasjon behandles på en sikker måte. Og selvfølgelig i samsvar med gjeldende lover og våre egne retningslinjer for personvern. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om personvern; vi er her for å tilby informasjon og trygghet.