Automatisk utloggning av ditt konto

Få gratis åtkomst till EasyPractice
Säker datahantering i enlighet med GDPR och Socialstyrelsens krav på stark autentisering.
Inställningar för automatisk utloggning
4.6 Trustpilot review
4.7 i betyg
4.9 Google review
4.8 i betyg
4.8 Facebook review
4.9 i betyg

För att vara helt säker på att ingen annan har tillgång till ditt konto – där journaler och andra konfidentiella uppgifter lagras – är det viktigt att du automatiskt loggas ut från ditt konto efter användning. Samtidigt ska det gärna gå snabbt och enkelt att logga in på kontot. Därför har vi på EasyPractice nu gjort det möjligt att anpassa den automatiska utloggningen efter dina egna premisser. Som standard loggas du ut från ditt konto efter 24 timmar. Detta kan du sedan enkelt ändra på. Ju kortare tidsintervall, desto säkrare kan du vara på att ingen annan får tillgång till ditt konto.

  • Automatisk utloggning efter inaktivitet för ökad säkerhet
  • Säkert GDPR-kompatibelt konto för kliniker
  • Automatisk utloggning efter ett visst antal timmar eller minuter

Vill du veta mer? Kolla in vårt hjälpcenter för att läsa mer om funktionen ”automatiskt utloggning”!

Skydda konfidentiell data med automatisk utloggning

Eftersom det är många som lagrar journaler, bilder och konfidentiell patiendata i sitt EasyPractice-system, är det viktigt att kontot håller hög säkerhet. Med funktionen ‘Automatisk utloggning’ loggas du ut automatiskt ut efter en längre tid av inaktivitet. Du bestämmer själv när den automatiska utloggningen ska ske, allt efter dina premisser. Det kan nämligen vara så att du delar kontor med andra och därför har behov för hög säkerhet, eller att du jobbar i en egen klinik och önskar att inte logga in så ofta. Oavsett vilka säkerhetskrav och preferenser du har kan vi hjälpa dig. Om du är intresserad av att upprätta ytterligare ett lager säkerhet kan du även aktivera appen Tvåfaktorsautentisering för att göra inloggningen trygg både för dig och dina klienter!

En iPad som visar inställningar för automatisk utloggning på ett skrivbord

Detaljerad information

Som standard loggas du ut från ditt konto efter 24 timmar. Detta är lätt att ändra på, och görs under ”Inställningar” -> ”Säkerhet”. Här väljer du om du vill logga ut automatiskt efter några timmar eller efter bara några minuter. Ju kortare tidsintervall, desto säkrare är det. Allt efter hur just din arbetssituation ser ut, kan systemet anpassas och skapa tidsintervaller som passar dig. I utgångspunkt bör kortare intervaller vara tryggare för dig och ditt konto. På säkerhetssidan kan du även se alla dina aktiva enheter. Om det är en eller fler du inte känner igen, ber vi dig att logga ut dessa omedelbart. Hos EasyPractice har vi ett stort fokus på datasäkerhet och vi ser till att hålla all dina data krypterad när du inte har sidan öppen. 

Närbild på en klocka med visare

Kom igång direkt!

Om du har några ytterligare frågor angående funktionen ‘automatisk utloggning’ eller någon av våra andra appar och funktioner i systemet, kan du gärna kontakta oss på [email protected]. Har du inte skapat ett konto hos oss än kan du dessutom enkelt upprätta ett konto här. Vi är redo för att hjälpa dig om du behöver. Dessutom finns vi tillgängliga på mail alla dagar i veckan, så tveka inte att ta kontakt med oss!

Skrivbord av trä med böcker, en lampa och en dator på

Vi har tagit emot ditt meddelande

Vårt kundtjänstteam hör av sig inom kort!

Ojdå!

Något gick fel, var vänlig prova igen eller kontakta oss direkt på [email protected]

Har du en fråga? close