Automatisk utlogging av kontoen din

Få gratis tilgang
100% GDPR-kompatibel og sikkert. Ingen kredittkort kreves.
Angi hvor lang tid det skal gå før systemet automatisk logger deg ut
4.6 Trustpilot review
4.7 rating
4.9 Google review
4.8 rating
4.8 Facebook review
4.9 rating

For at du skal være helt sikker på at ingen andre har tilgang til kontoen din, hvor du oppbevarer journaler og annen konfidensiell informasjon, er det viktig at du automatisk logges ut av kontoen din etter bruk. Samtidig skal det være raskt og enkelt for deg å logge inn på kontoen din. Derfor har vi i EasyPractice nå gjort det mulig å tilpasse den automatiske utloggingen slik at det kan gjøres dine premisser og etter hva du selv ønsker. Som standard vil du bli logget av systemet ditt etter 24 timer, men du kan enkelt endre på dette. Jo kortere tidsintervall, desto tryggere kan du være på at ingen andre kan få tilgang til kontoen din.

  • Automatisk utlogging etter inaktivitet for økt sikkerhet
  • Sikker og GDPR-kompatibel konto for klinikker
  • Automatisk utlogging etter et visst antall timer eller minutter

 Vil du vite mer? Sjekk ut vårt hjelpesenter for å lese mer om automatisk utlogging!

Beskytt konfidensielle data med automatisk utlogging

Ettersom det er mange som har journaler, bilder og sensitive personopplysninger lagret i sitt EasyPractice-system, har vi gjort det mulig å øke sikkerheten knyttet til kontoen. Med denne funksjonen blir du automatisk logget ut når du er ferdig med å bruke systemet. Du bestemmer selv når den automatiske utloggingen skal skje – avhengig av dine preferanser. Det kan være at du deler arbeidsplass med andre behandlere og derfor har bruk for høy sikkerhet, eller at du jobber i egen klinikk og derfor ikke ønsker å logge inn så ofte. Uansett hvilke sikkerhetskrav og preferanser du har, har vi ryggen din. Dersom du har lyst til å legge til enda et lag med sikkerhet til kontoen, kan du også aktivere ‘To-faktor sikkerhet’ hos EasyPractice i dag!

Kontorbord med bøker, en pc og bordlampe

Velg selv når du blir logget ut

Som standard vil du bli logget ut av kontoen din etter 24 timer. Dette ekan enkelt endres under ‘Innstillinger’ –> ‘Sikkerhet’. Her kan du angi om du vil bli logget ut automatisk etter noen timer eller bare etter noen få minutter. Alt etter din arbeidssituasjon, kan forskjellige tidsintervaller gi bedre mening. I utgangspunktet vil kortere tidsintervaller være det tryggeste for deg og kontoen din. På Sikkerhetssiden kan du også se alle dine aktive økter. Hvis det er en eller flere av disse du ikke kan gjenkjenne, anbefaler vi at du logger dem ut umiddelbart. Hos EasyPractice har vi et stort fokus på datasikkerhet, og vi sørger for å holde all din data kryptert når du ikke har siden åpen.

En klokke

Kom igang med det samme!

Har du noen spørsmål til ovenstående? Eller ønsker du noe hjelp til hvilket tidsintervall som er best å velge? Send oss gjerne en mail på [email protected] så kan vi hjelpe deg videre. Vi ser frem til å høre fra deg!

En som sitter med en Macbook i fanget og holder en kopp kaffe
Tilbake til toppen

Vi har mottatt meldingen din

Kundeservice-teamet vårt vil ta kontakt så fort som mulig for å hjelpe deg.

Oi da!

Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt oss direkte på [email protected]

Har du spørsmål? close