Innhent enkelt samtykke fra klientene dine

Få gratis tilgang
100% GDPR-kompatibel og sikkert. Ingen kredittkort kreves.
Aktivering av Samtykke-appen 
4.6 Trustpilot review
4.7 rating
4.9 Google review
4.8 rating
4.8 Facebook review
4.9 rating

Med den nye persondataloven (GDPR) er det viktig at du som behandler følger alle reglene som gjelder. Les gjerne vår komplette guide til bruken av EasyPractice i forbindelse med GDPR her.

Hos EasyPractice har vi et mål om å gjøre hverdagen så enkel som overhodet mulig for alle behandlere og klinikker. Med appen «Samtykke» kan du enkelt samle inn kundenes godkjenning for håndtering av personopplysningene sine i forhold til persondataloven. Appen gir deg også en nyttig oversikt over hvilke klienter som allerede har gitt sitt samtykke til behandling av personopplysningene sine, og som ikke har gjort det.
Appen gjør det enkelt å:

  • Sikre deg at alle klienter gir samtykke til at du kan håndtere deres persondata.
  • Rediger samtykketeksten som blir sendt til klientene.
  • Få klienters samtykke via e-mail, Online Booking, ved påmelding til et arrangement eller ved å manuelt etterspørre klienten.

Vil du lære mer? Sjekk ut vår komplette guide om samtykke-appen på vårt hjelpesenter!

Et digitalt samtykke

Med EasyPractices ‘Samtykke’-app trenger du ikke bekymre deg for at du må samle inn samtykke ved å skrive ut dokumenter og hente inn underskrifter, som du kanskje ellers hadde behøvd å gjøre. Med EasyPractice blir hele prosessen automatisert, og vi sparer deg derfor for bryet med masse papirarbeid og tidskrevende innsamling. Det hele vil gå automatisk gjennom vårt system. Samle klientenes samtykke digitalt og få en bedre oversikt over hvilke klienter som har gitt sitt samtykke. For deg som bruker Online Booking, kan du automatisere hele prosessen enda mer ved å la klientene krysse av for samtykke umiddelbart når de bestiller time hos deg. Det blir vel ikke enklere enn det?

Valg for tidspunkt av innhenting av samtykke

Rediger din samtykke-tekst

Samtykke-appen til EasyPractice sørger for at du på en enkel måte kan endre ditt samtykke. Hvis du vil endre på noe viktig kan du enkelt innhente nytt samtykke fra dine klienter. Eller hvis du oppdager en liten skrivefeil, er det ingen grunn til bekymring. Da kan du fortsette uten å innhente nytt samtykke fra alle dine klienter, så du slipper å gjøre det hele på nytt igjen. Dermed vil vår automatiserte prosess spare deg for masse tid både til innhenting og redigering av samtykke.

security lock logo on laptop

Tilpass ditt samtykke så det passer til din praksis

I samtykke-appen gir vi deg en standard tekstmal som dekker mesteparten av det skriftlige arbeidet. I noen tilfeller er det behov for å skrive inn noe mer i samtykkeerklæringen og andre ganger er det behov for å fjerne tekst. Med vårt verktøy gjør vi det enkelt å endre din samtykkeerklæring så det passer til din virksomhet.

Samtykkeerklæring 

Begynn allerede i dag med å samle inn samtykke fra dine klienter

Det er enkelt å sette opp et samtykke, da dette er integrert som en del av EasyPractice. Dersom du ikke har opprettet en bruker hos oss enda, er alt du trenger å gjøre for å komme igang med Samtykke, å opprette en gratis EasyPractice konto og logg inn. Deretter skal du logge inn med ditt brukernavn og passord. Når du er innlogget klikker du på «Apps» og deretter “Samtykke”. Følg veiledningen på skjermen så er du klar på 2 minutter! Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] eller via våre sosiale medier kanaler, dersom du skulle ha noen spørsmål til vår Samtykke-app eller om du generelt har noen spørsmål til systemet vårt. Vi sitter klare for å hjelpe deg hver dag, hele uken. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Tilbake til toppen

Vi har mottatt meldingen din

Kundeservice-teamet vårt vil ta kontakt så fort som mulig for å hjelpe deg.

Oi da!

Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt oss direkte på [email protected]

Har du spørsmål? close