Slik sletter du lukkede tider i Online Booking

Pia Fanny Blomqvist
05-03-2020
2 minutter lesetid
En som sitter og skriver på et pc-tastatur, og hvor pc-skjermen viser kalenderforsiden i EasyPractice

EasyPractice er alltid i utvikling og derfor har systemet også endret utseende løpende gjennom årene. Vi er stadig under utvikling for å skape den beste opplevelsen for våre kunder. Ettersom systemet ofte blir oppdatert, betyr dette også at det blir lansert nye funksjoner og nye tilpasninger til systemets utseende. Derfor kommer jeg nå med en liten guide til hvordan man enkelt kan slette den «Lukk for Online Booking» som du kanskje har opprettet i din kalender i systemet.


Slik sletter du en lukket tid du har opprettet i din Online Booking:

  • Du starter med å gå inn under kalendermenyen under brukeren din, så du kan se hele din kalender. Her inne vil en lukket tid være en skravering i kalenderen i det tidsrommet du har valgt å lukke.
  • Øverst i kalenderen vil du se en knapp som heter «Rediger lukketider». Denne trykker du på.

Rediger lukketider i kalenderoversikten

  • Når du trykker på «Rediger lukketider», vil dine lukketider istedenfor bli synlige i kalenderen, akkurat slik som en avtale.

Se lukketider i kalenderen

  • Dersom du trykker på lukketiden, som nå vises som en avtale i din kalender, kan du velge «Rediger avtale» for å redigere lukketiden.

Rediger lukketider i kalenderen ved å trykke på 'Rediger avtale'

  • Her velger du bare «Slett» for å slette lukketiden i din online booking.

Og slik, det er egentlig bare det! – Så nå vet du hvordan du sletter lukketider enkelt i din online booking!

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål til dette, eller ytterligere spørsmål på [email protected]
Jeg sitter klar for å hjelpe alle dager i uken 🙂

Vi har mottatt meldingen din

Kundeservice-teamet vårt vil ta kontakt så fort som mulig for å hjelpe deg.

Oi da!

Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt oss direkte på [email protected]

Har du spørsmål? close