Gjør tjenester/kalendere tilgjengelige i din Online Booking

For å sette opp din Online Booking er det først og fremst viktig å vite hvordan du gjør tjenestene, kalenderne og påfølgende åpningstider tilgjengelig i din online booking. Denne prosessen er nært knyttet til både Kalendere og Tjenester i systemet. Det er også derfor vi anbefaler at du leser disse respektive guidene først. Men for å gjøre oppsettet så enkelt som mulig, vil denne guiden utelukkende fokusere på hvordan du kobler kalendere og tjenester til din Online Booking.

Hvordan gjøre kalenderen din tilgjengelig i din Online Booking

Når du oppretter en ny kalender er den ikke umiddelbart tilgjengelig i din Online Booking. For å gjøre det mulig for klientene dine å booke en avtale i en bestemt kalender, starter du med å gå til ‘Innstillinger’ i den øverste menylinjen. Velg deretter ‘Online booking’ og klikk på ‘Ledige tider’. Her kan du velge hvilke kalender(e) som skal være tilgjengelige i din online booking:

Gjør kalendere tilgjengelige i Online Booking under innstillinger og 'Ledige tider' for Online Booking

Til slutt, husk å klikke på ‘Lagre innstillinger’ for å aktivere kalenderen for din Online Booking.

Hvordan gjøre tjenester tilgjengelige i din Online Booking.

Tjenester er heller ikke umiddelbart tilgjengelige i din Online Booking etter du har opprettet en ny. For å gjøre en bestemt tjeneste tilgjengelig i din Online Booking, må du huske på to ting:

1. At tjenesten din er tilgjengelig i en kalender som er aktivert for Online Booking.
  2. At tjenesten i seg selv har blitt aktivert for Online Booking.

Begge innstillingene kan aktiveres når du oppretter eller redigerer en tjeneste. Under Informasjon kan du velge hvilke kalendere tjenesten skal tilhøre:

Gjør en tjeneste tilgjengelig i Online Booking under innstillinger for en bestemt tjeneste.

Under Online Booking kan du velge om denne tjenesten skal være tilgjengelig i din Online Booking eller ikke:

Innstillinger for Online Booking og EasyPay ved opprettelse av en ny tjeneste

Klikk deretter på ‘Neste’ og fullfør konfigurasjonen av tjenesten din.